top of page

Integritetspolicy

Integriteten för alla besökare på denna webbplats är avgörande för Skruvfundament Östergötland AB. Läs följande sekretesspolicy för att ta reda på hur vi använder och skyddar den information du tillhandahåller. Du samtycker till insamling, användning och överföring av din information enligt villkoren i denna policy genom att surfa eller registrera dig på denna webbplats.

 

Information som vi samlar in från dig

När du besöker Skruvfunds webbplats och registrerar dig för tjänster kan du bli ombedd att lämna personuppgifter som ditt namn och kontaktuppgifter. När du kontaktar oss via e-post eller registrerar din e-postadress via denna webbplats eller på annat sätt lämnar dina uppgifter till oss godkänner du denna integritetspolicy. När du surfar på vår webbplats eller öppnar eller klickar på länkar i elektronisk kommunikation från oss kan vi automatiskt samla in viss information om dig med hjälp av cookies.

Ditt domännamn, IP-adress, operativsystem och webbläsare kan alla inkluderas i den här informationen. Denna information kan användas för att bättre förstå sidbesök på Skruvfunds webbplats. Dessa uppgifter kommer att användas för att förbättra vår webbplats och användarupplevelse. Vi behåller fortfarande de uppgifter som samlas in via vår webbplats kontaktformulär.

Den här informationen lagras i ett lösenordsskyddat tredjepartssystem.

Användning av din information

Vi kommer att använda din information för att ge dig tillgång till alla delar av vår webbplats som du har begärt. Vi kommer också att använda och analysera de data vi samlar in för att bättre hantera, hjälpa, förbättra och expandera vår verksamhet. Dessutom kan vi använda dina uppgifter för att kontakta dig för feedback om våra tjänster och för att meddela dig om betydande förändringar eller utvecklingar på webbplatsen eller våra tjänster regelbundet.

Dessutom, om du har gett oss ditt tillstånd (ges automatiskt när du kontaktar oss), kan vi använda dina uppgifter för att meddela dig om andra produkter och tjänster vi erbjuder som kan vara av intresse för dig, och vi kan kontakta dig via post, telefon eller e-post.

Vänligen meddela oss om du ändrar dig om att bli kontaktad i framtiden. Maila oss, med eventuella instruktioner du har till oss.

Din information kan användas för alla eller något av följande ändamål:

 1. För att ta fram statistiska rapporter som är anonyma. Dessa är nödvändiga eftersom de ger oss en översikt över hur vår webbplats används och gör det möjligt för oss att förbättra vår service.

 2. Personuppgifter som lämnas till denna webbplats kan användas för följande, plus alla ändamål som anges på den relevanta delen av webbplatsen:

  1. förvaltning av webbplatsen

  2. förbättra din surfupplevelse genom att göra specifika ändringar på webbplatsen;

  3. aktivera din användning av tjänsterna på plattformen

  4. för att skicka kommunikation till dig

  5. skicka e-postaviseringar om så begärs

  6. förse tredje part med anonym statistisk information om användaren/användarna

  7. hantera förfrågningar och klagomål som gjorts

 3. Alla andra ändamål som anges på den relevanta delen av vår webbplats vid den tidpunkt då uppgifterna samlas in.

Säkerhet och datalagring

Vi använder säkerhetsåtgärder för att skydda din information från obehörig åtkomst, felaktig behandling, oavsiktlig förlust, nedbrytning och skada. Vi kommer att behålla dina uppgifter så länge lagen tillåter eller under en rimlig tidsperiod.

Utlämnande av din information

Vi kommer inte att dela, sälja eller överföra någon av den information du lämnar till oss utan ditt tillstånd, såvida inte lagen kräver det.

Åtkomst och uppdatering

Du har rätt att granska den information vi har om dig och begära att vi gör lämpliga justeringar för att säkerställa att den är korrekt och aktuell. Kontakta oss gärna om du planerar att göra det.

Ändringar i vår integritetspolicy

Eventuella ändringar av vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på webbplatsen och, i förekommande fall, via e-postavisering.

 

 

Ytterligare information

Copyright - Alla våra bilder är upphovsrättsliga. Kontakta oss för våra villkor om du vill använda dem.

*Ansvarsfriskrivning - Garantin från tillverkare av markskruv gäller endast normala mark- och jordtyper.

*Garanti och livslängd - Vi rekommenderar alltid att fullständig forskning utförs, plats- och markprovning och tekniska rapporter, där så är tillämpligt. Livslängden för jordskruvar uppskattas av olika källor till 75-100 år och mer, under normala förhållanden.

Kontakta oss - för all information och frågor, kontakta oss direkt. Genom att gå på vår hemsida accepterar du att du har läst och förstår allt som anges på denna webbplats.

Bygg

Takläggning

Husdesign

Markskruv installationer

Bygga med markskruv

bottom of page