top of page
Skruvfund markskruvar - markskruv installation med markskruv maskin under vintern - Österg

MARKSKRUV INSTALLATIONER

MONTERING AV MARKSKRUV - SNABBT, EFFEKTIVT OCH UTMÄRKT VÄRDE

Markskruv montörer | Montera markskruv | Markskruvsinstallatör | Markskruv Linköping och Östergötland

Behöver du hjälp att bygga attefallshus, bygga trädäck, bygga staket, skyltar eller till och med bygga hus

 • Anlita oss att bygga och installera strukturen/byggnaden. Eller bara att installera fundament av markskruvar. (Se alla våra tjänster)

 • Bygga med jordskruv - Om du letar efter ett erfaret team av professionella byggare och experter på skruvfundament... Så har du hittat rätt! För de som får Skruvfund att montera markskruvar istället för betongfundament så planterar vi ett träd för varje monterad skruv ... Plantera ett träd partners

Köp markskruvar och montering av dem från Skruvfund

VARFÖR VÄLJA SKRUVUND? Vi är experter på installation av skruvfundament för alla grundläggningsprojekt. Oavsett vilket grundarbete du behöver, kan vi göra det. Informera oss bara om projektet du har och låt oss ta hand om allt annat. Vi har kunskapen, markskruvarna och förmågan att utföra en perfekt installation. Skruvfunds montörer vet hur de ska lösa alla tänkbara situationer som kan uppstå: om det finns stenar i marken, om marken sluttar, är ojämn eller svåråtkomlig. Skruvfund montörerSnabba och skickliga vilket sparar dig både tid och pengar!


Vi använder de bästa maskinerna för jordskruv installation som kan hantera alla typer av grundarbeten. Vi har handhållna och större banddrivna markskruv maskiner. Förutom grunden kan vi också göra alla byggnadsarbeten för ditt projekt, om så önskas.


Bygga med jordskruv? - Vi ger en kostnadsfri offert för ert projekt. Vi kan ge referenser och rapporter av våra jordskruvsinstallationer och byggnadsarbeten.


Även om vi är lokala byggare i Linköping kan vi resa längre bort, om det behövs. Vi utför projekt över hela Östergötland och angränsande län.


Kom ihåg att en del av "gör det själv" -skruvarna från bygghandeln inte har samma kvalité och bärkraft… Så kontakta oss, din lokala expert på skruvfundament, för hjälp och sinnesro.

Bygga med skruvfundament - TILLÄMPNINGAR

MARKSKRUV LINKÖPING - JORDSKRUV LINKÖPING - ÖSTERGÖTLAND - Kontakta Oss

Skruvfund markskruvar _ markskruv design.png

Varför välja Skruvfund installatörer?

 • Är du specialist du på grundläggning, fundament? Vi är (med markskruvar)

 • Vi använder markskruvar och maskiner av professionell kvalité.

 • Vår kärnverksamhet är skruvfundament, och vi utbildar och tränar oss hela tiden för att förbättra denna tjänst.

 • Vi är snabba och kan spara dig tid och pengar. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och kan vara lägre än vissa alternativ, samtidigt som vi behåller den höga kvalitet vi efterfrågar.

 • Vi sparar inte in på kvalité och tackar nej till projekt om kunden inte vill ha högkvalitativa installationer.

 • D.I.Y? Genom att använda oss sparar du tid och det hårda arbetet med att gräva hål.

 • Skruvfund anlitas regelbundet av några av de största byggföretagen för att göra skruvfundament åt dem. Om de litar på vårt arbete, så kan du det också!

 • Kom ihåg - skruvfundament  är miljövänligare än betong

Montera markskruv själv

Som professionella markskruv installatörer kommer vi självklart att råda dig att använda oss. Vi kan inte hindra dig från att köpa DIY-markskruvar och göra ditt eget arbete. Montera markskruv, montera jordankare, montera jordskruv...Kontakta Oss!

 

Ring oss för kostnadsfri rådgivning så kanske vi kan hjälpa dig från att göra kritiska misstag. Vi monterar inte markskruvar från Biltema, Bauhaus, Byggmax, Jula eller andra butiksköpta jordskruvar. Våra skruvar är en markskruv av professionell kvalitet, som har valts ut noggrant för att ge bästa resultat för dina fundament.

Markskruv _ Jordskruv _ Skruvfund.jpeg

Kostar jordskruvar mer än betongplintar?

I vissa fall är en skruv dyrare än en plint. Men när du lägger ihop alla material-, installation- och arbetskostnader så är svaret nej. Prata med oss för en kostnadsfri offert.

Finns det andra företag som kan göra installationer?

Ja, och de kanske erbjuder dig ett lägre pris, men vi vet värdet i det vi erbjuder.

Prata med våra markskruv montörer innan du väljer... Även om vi tror att det är självklart! Fråga våra kunder, de kommer att vittna om vår kvalitet, värde och service. Om stora byggföretag litar på oss så kan du också.

¨ SOM PREFESSIONELLA INSTALLATÖRER AV JORDSKRUVAR VÄGRAR VI ATT RISKERA KVALITETEN PÅ ERT PROJEKT GENOM ATT ANVÄNDA SÄMRE KVALITÉ PÅ SKRUVARNA OCH VÅRA INSTALLATÖRER ÄR SPECIALISERADE PÅ JORDSKRUV, TILL SKILLNAND FRÅN VISSA ANDRA ENTREPRENÖRER ¨
 • SNABB

 • EFFEKTIV

 • ERFAREN

 • PÅLITLIG

 • STORT VÄRDE

REKOMMENDATIONER

¨Skruvfunds innovativa markskruvmontörer och byggare hittade en fantastisk lösning på våra utemiljöer vid vår sommarbostad i Västervik. Lösningen blev markskruvar! De gjorde det möjligt både fysiskt och ekonomiskt att förverkliga vår vision, med altan, trappa och attefallshus vid mycket problematiska markförhållanden.

 

Tack för att du hjälper våra drömmar att bli verklighet. Bra jobbat.¨

Kent Karlsson & Camilla Sandstedt

¨Bra service och snabbt på plats för att grundlägga för våra fina cykelställ. Rekommenderas¨

Maria Edström-Broberg

Markskruv ikon

BYGGA MED SKRUVFUNDAMENT

markskruv ikon

Anlita oss för att bygga allt eller endast vår skruvfundamenttjänst

Vi gör markskruvsinstallationer åt kommuner, privatpersoner och företag. Endast fundamenten eller att bygga hela strukturen och fästa den på skruvfundamentet vi installerar. Vad du än behöver! Markskruv Linköping and Östergötland, få en kostnadsfri offert idag.

Många andra byggföretag anlitar oss för att installera skruv till sina grunder. Om du har ett projekt, ta reda på hur skruvar kommer att gynna det. Bygga utan plintar! Bygga hus, attefallshus, garage, carport, uterum, staket, stängsel, trädäck, altan... Med markskruv!

MARKSKRUV OCH MONTERING

Så monterar du markskruv? Anvnäd Skruvfund! Bokningsprocess för en markskruvsinstallation

1. VI UTREDER PROJEKTET FÖR MARKSKRUV OCH IFALL BYGGNATION OCKSÅ EFTERFRÅGATS

2. VI TESTAR MARKEN, BERÄKNAR LASTERNA OCH TAR SEDAN FRAM EN DETALJERAD OFFERT FÖR MARKFUNDAMENT OCH BYGGNATION OM SÅ ÖNSKAS

3. VI KOMMER ÖVERENS OM VILLKOR OCH TIDSPLAN FÖR PROJEKTET

4. VI INSTALLERAR FUNDAMENTEN OCH BYGGNAD/TILLBEHÖR OM DET HAR ÖVERENSKOMMITS

5. VI SLUTFÖR PROJEKTET TILL STÖRSTA BELÅTENHET

Email skruvfund ikon

Boka ett möte med någon i vårt team

Beräkna priset för markskruv montering 

DET ÄR ALLTID BÄST ATT PRATA DIREKT MED VÅRA MARKSKRUVSINSTALLATÖR

Många faktorer bidrar till den totala kostnaden för skruvfundament

Markskruvar Linköping! Fler och fler människor har insett fördelarna med att installera markskruvar, i stället för betong.
Som erfarna markskruvspecialister, med de bästa markskruvmaskinerna kan vi påskynda projektet, vilket sparar pengar i arbetskostnader. 
Du bör också vara medveten om miljöfördelarna med att använda jordskruvar med oss. Som etablerade byggare med 30 års erfarenhet kan vi göra hela projektet för dig eller bara skruvfundament.... Du väljer!
Vi är alltid här för att hjälpa människor, även om det bara är för några praktiska råd. Vi är ett lokalt team med många års erfarenhet, så lita på oss, så vi kan gynna ditt projekt.

Erik, VD - Skruvfundament Östergötland AB

Monteringsmaskin markskruv 

Skruvfund använder de bästa markskruv maskinerna för montering av markskruvar

Skruvfund's installatörer använder en specialiserad markskruv maskin. Denna maskin gör att vi kan göra projekt som många jordskruv företag inte kan hantera.

Vår stora markskruv maskin på larvfötter är perfekt för stora projekt. Vår mindre handhållna markskruv maskin kan hjälpa till att nå platser som stora byggmaskiner inte kan.

Båda installationsmaskinerna hjälper oss att göra skruvfundament till den bästa lösningen för många typer av projekt.

Hyra monteringsmaskin markskruv

Montering markskruv, montering jordankare, jordskruv, skruvplint? Hyra markskruv maskin? Vi hyr inte ut våra markskruvmaskiner... Vi gör installationerna åt dig. Om du behöver hjälp är det bara att kontakta oss, så kan vi hänvisa dig vart du ska få en jordskruv maskin ifrån, om du inte vill använda våra montörer.

SKRUVFUND MARKSKRUVAR i LINKÖPING _ Östergötland.jpg

Områden där Skruvfunds markskruvsinstallatörer arbetar

VI ARBETAR PÅ ALLA ORTER INOM DESSA KOMMUNER I ÖSTERGÖTLAND

Åtvidaberg
Kinda
Motala
Söderköping
Boxholm
Linköping
Vadstena
Finspång
Mjölby
Ödeshög
Valdemarsvik
Ydre
JORDSKRUV
APPLIKATIONER

Se vad du kan använda skruvfundament till

JORDSKRUV
INFORMATION

Läs mer om frågor som andra kunder har ställt till oss

bottom of page