top of page
Skruvfund _ Byggföretag Linköping _ Bygg _ byggare _ Östergötland.jpg

BYGGARE LINKÖPING

SKRUVFUND BYGGARE OCH SNICKARE I LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Byggare i Linköping | Byggtjänster: Bygg | Snickeri | Renovering | Husbygge | Ombyggnation | Nybyggnation | Totalentreprenad | Serviceuppdrag | Östergötland 

Erfarna och pålitliga byggare med över 30 års erfarenhet och många återkommande kunder. Alla typer av byggnadsarbeten omfattas. Vi kan också ta hand om alla dina snickeriprojekt.

SKRUVFUND BYGGARE I LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Vi är ett byggföretag som du kan lita på. Lokala hantverkare som arbetar i Linköping, Östergötland och angränsande län. Oavsett om det är en nybyggnation, ombyggnation eller en renovering som ni behöver hjälp med, kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri offert. Vi är erfarna byggare och snickare med en lång meritlista.

Våra byggare kan hjälpa alla typer av kunder...

Skruvfunds byggare arbetar med både privata och kommersiella projekt. Vi tar oss an små och stora projekt, både interiört som exteriört. Vi arbetar tillsammans med kommunen, företag och privatpersoner. Från renoveringar till nyproduktion, vi gör det mesta

Bra byggare med mycket erfarenhet...

Skruvfund byggfirma har ett stort nätverk av underentreprenörer som kan hjälpa till om det behövs. Vi kan erbjuda nyckelfärdiga projekt med totalentreprenad beroende på vad vår uppdragsgivare önskar. Vi har de utbildningar och försäkringar som behövs. Oroa er inte, vi har utmärkt kundservice och vi hanterar hela byggprocessen åt er.

Skruvfund byggfirma i Linköping, bildades 2020. Ägarna beslutade att gå ihop för att de hade en gemensam vision av att starta ett nytt byggföretag med nya innovativa produkter och service.

Bygga med markskruv - Vi är även experter i grundarbeten, där vi använder en modern metod med markskruvar, ett miljövänligt alternativ till betong. 

BYGGARE I LINKÖPING

Prata med våra byggare och snickare

Oavsett vad ditt projekt är kan vi hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet och ett mycket kvalificerat team. Ring oss så kan vi ge dig en kostnadsfri offert. Våra byggare, takläggare, snickare och markskruv installatörer står redo att hjälpa dig. Om du behöver något byggt och behöver hitta professionella byggare, kontakta då vårt team.

Erik Janehall, VD, Skruvfund Byggföretag Linköping

BYGGTJÄNSTER

Husgyggare
SNICKARE

HUSBYGGARE LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Vi åtar oss uppdrag från både privata och kommersiella uppdragsgivare.

Våra uppdrag innefattar allt inom om- och tillbyggnader, renoveringar och nyproduktioner av  bostadshus, flerfamiljshus, kontorsbyggnader, garage, lagerlokaler, industrifastigheter och mer där till. 


Vad ni än är i behov utav eller rent av drömmer om, kontakta oss så kan vi hjälp er!  

SNICKERI LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Vi är en byggfirma som har många duktiga snickare. Är ni i behov av snickarhjälp så kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Vill ni ha hjälp att snickra ihop en veranda, uterum eller terrass runt er pool. Eller behöver ni hjälp med en köks- eller badrumsrenovering? Kontakta Skruvfunds professionella snickare i Linköping.

Snickeri...Bygga altan, takläggning, byta dörrar, byta fönster, byta kök och montera luckor, innerväggar, byta fasadpanel, bygga Attefallshus, renovera inomhus och utomhus...Vad du än behöver kan vi göra det!

Serviceuppdrag

SERVICEUPPDRAG LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Är ni ett fastighetsbolag eller en bostadsrättsförening som behöver löpande hjälp inom byggnation? Kontakta oss så berättar vi mer

Skruvfund kan bland annat hjälpa bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och skolor med olika typer av bygguppdrag, felanmälan och underhåll.


Har ni ett fastighetsbestånd och kanske vill ha hjälp med att se över, laga eller byta ut taken? Alla uppdrag och avtal ser olika ut. Vi är flexibla och öppna för att hitta lösningar som passar samtliga parter.


Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan underlätta för er.

TOTALENTREPRENAD LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Totalentreprenad innebär att vi tar helhetsansvaret över processen med ett enda avtal.

Genom att ingå ett avtal om totalentreprenad så behöver ni bara ett enda kontrakt, en enda kontaktperson. Vi tar hand om materialleveranser, byggentreprenaden och allt som hör därtill. 


Vi åtar oss både privata och kommersiella projekt, stora som små.


Ni kan luta er tillbaka och koppla av - våra byggare hjälper dig.

Totalentreprenad

BYGG LINKÖPING OCH ÖSTERGÖTLAND

Här är några exempel på de byggprojekt som vårt byggföretag har arbetat med. Våra byggare kan arbeta var som helst i Östergötland och bortom vid behov. Skruvfund byggföretag är ett nytt företag med årtionden av erfarenhet inom byggsektorn. Vilket byggprojekt du än har, prata med våra byggare - Linköping, Åtvidaberg, Kinda, Motala, Söderköping, Ydre, Boxholm, Norrköping, Vadstena, Finspång, Mjölby, Ödeshög, Valdemarsvik kommuner.

BRA BYGGARE I LINKÖPING

"Jag behövde en bra pålitlig byggare. Skruvfund byggföretag var dessa byggare. Utmärkt att arbeta med, stort värde för pengarna och helt professionellt. En av de bästa byggarna i Linköping!"

Patrik S.

bottom of page