top of page
IMG_0838 Large_edited.jpg

SKRUVFUND OM OSS

SKRUVFUND (SKRUVFUNDAMENT ÖSTERGÖTLAND AB) VÅR HISTORIA HITTILLS 

SKRUVFUND ÄR ETT NYTT BYGGFÖRETAG i LINKÖPING MED ÅRATAL AV ERFARENHET.

Skruvfundament Östergötland AB bildades 2020. Vi är ett lokalt byggföretag i Linköping, som också arbetar inom takläggning och grundläggning med högkvalitativa markskruvar.

Vi har varit inom bygg- och takindustrin i flera decennier, genom flera olika företag. Skruvfund (vårt handelsnamn) är en byggfirma med nya produkter, flera tjänster och ett team av exceptionella medarbetare. Vårt mål är att växa vårt Linköpingsbaserade företag till en väletablerad aktör i hela Östergötland.

Vi bestämde oss för att bygga företaget runt markskruvar, en innovativ produkt som blir allt vanligare i dagliga applikationer. Vi vill främja de tekniska och miljömässiga fördelarna med vad markskruvar erbjuder. Vi fokuserar på hållbara tekniker och produkter som kan användas i vårt arbete, när det är möjligt. Vårt mål är att få minsta möjliga påverkan på miljön, både i våra processer och produkter. Vi kommer att göra vad som är möjligt och kommer alltid att arbeta för att förbättra saker.

Att vara lokal byggare i Linköping begränsar oss inte att resa i hela Östergötland och utanför. Om du har ett projekt är det bara att kontakta oss så kan vi gå igenom det med dig.

Vi har kunskapen och erfarenheten att leverera en innovativ, snabb och kostnadseffektiv lösning för alla våra kunders behov. Vi arbetar med husägare, företag, och kommuner. Alla projekt, stora som små. Privat och kommersiellt! Kontakta Skruvfundament Östergötland AB

Skruvfund Byggföretag team i Linköping _ Östergötland.jpg

PLATSER SKRUVFUND ARBETAR PÅ

UPPTAGNINGSOMRÅDE | SKRUVFUND BYYGFIRMA.png

VI ARBETAR PÅ ALLA ORTER INOM DESSA KOMMUNER I ÖSTERGÖTLAND

Åtvidaberg

Kinda

Motala

Söderköping

Boxholm

Linköping

Vadstena

Finspång

Mjölby

Ödeshög

Valdemarsvik

Ydre

ANDRA LÄN VI HAR ARBETAT I

Kalmar län

Jönköping län

Örebro län

Vi kan resa till andra platser om du behöver oss!

bottom of page