top of page
Skruvfund tjänster _ markskruv montör _ Östergötland.jpg

SKRUVFUND TJÄNSTER

ERFAREN, PROFESSIONELL, PRISVÄRD

Vad vi gör. Bygg, husdesign och nybyggnation, renovering, takläggning och skruvfundament ... Och mycket mer! Oavsett vilken typ av projekt du har, stort som litet, kan vi hjälpa dig. Från källaren till taket. Privata, kommersiella eller kommunala projekt. Inne och ute!

Varför gör vi det? Vi älskar att bygga, fixa och ändra saker till det bättre. Att se slutresultatet och en kunds leende är en belöning värd att arbeta för.

HANTVERKARE - HITTA HANTVERKARE

De flesta av de tjänster du kan behöva utförs av Skruvfund. För andra hantverkare som du kanske kan behöva, använder vi Skruvfund partners eller underleverantörer. Oroa dig inte, vi håller ett öga på allt, vilket gör ditt liv enklare.

Vårt byggföretag kan utföra alla typer av arbeten. Våra byggare har över 30 års erfarenhet. De arbetar i hela Östergötland med privata kunder, företag och kommuner. Alla typer av projekt, stora som små.

Vi kan utföra alla typer av snickerier. Altan, tak, hus, staket, trädäck... Fråga oss bara!

Privata och kommersiella projekt. Läs mer här

Vi specialiserar oss på markskruv fundament. Denna produkt är framtiden för miljövänliga grunder, och vi är en ledande installatör av dessa. Listan över applikationer som markskruvar kan användas för är oändlig. Alla projekt som behöver förankras till marken, med en solid grund, kan använda markskruvar... Staket, skyltar, altaner, attefallshus, bostadshus, andra byggnader och mycket mer. Kom ihåg att vi kan installera dessa åt dig eller till och med bygga dem om det behövs!

​Vi är också erfarna takläggare, så allt som har med tak att göra kan vi hantera... Tegeltak, papptak, takkonstruktioner, takunderhåll, taksäkerhet nya tak och reparationer. Privata bostadshus och stora kommersiella fastigheter.

Om du behöver hitta en elektriker, rörmokare, målare eller annan hantverkare, samarbetar vi med flera olika partners. Vi kan rekommendera och organisera en elektriker, rörmokare, målare eller annan tjänst direkt till dig. Oavsett dina önskemål kan vi hjälpa dig. Kontakta oss

Vi erbjuder ett snabbt, effektivt och professionellt arbete. Vårt mål är att minska dina totala kostnader genom moderna och innovativa produkter och arbetsprocesser.


Använd oss ​​för hela projektet eller en del av det. Vi är lokala byggare, snickare, takläggare och markskruv specialister, redo att hjälpa dig. Se några av våra projekt.

RECENSIONER

¨Bra jobb, positivt och okomplicerat. Skruvfund tar helhetsansvar och har också själva förslag på förbättringar och är bra att bolla tankar med.

 

Jag har lagt om tak, lagt köksgolv och byggt altan i olika omgångar. (Sedan tidigare har också personer som jobbar på Skruvfund byggt ut/om mitt kök, byggt en friggebod och mögelsanerat tak, lagt om golv och fixat innerväggar med mera.) Kort sagt är jag en återkommande kund.¨

Paul Leffler

SKRUVFUND TJÄNSTER - UPPTAGNINGSOMRÅDE

Våra byggare, takläggare, snickare och markskruvmontörer arbetar över hela Östergötland. Vi fokuserar på huvudkommunerna inom Östergötland men vi kan resa till andra län. Prata med oss för att se vår tillgänglighet.

Kommuner som vi arbetar i inom Östergötland:

Hantverkare, byggare, takläggare, snickare and markskruvar i Åtvidaberg, Boxholm, Finspång, Kinda, Linköping, Mjölby, Motala, Norrköping, Ödeshög, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre  

Skruvfund : Tjänster för kommuner, privatpersoner och företag

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i hela Linköpings och Östergötlands län.

Vi utför alla typer av tjänster! Bygg, takläggning, husdesign, markskruvinstallationer, husbyggare, planering, bygglovsritningar. Vi täcker hela Östergötland och övriga län, vid behov

Skruvfund _information _ byggare _ takläggare _ markskruvar _ Linköping_Östergötland (1).p

JOBB

Letar du nytt jobb?

Nytt jobb? Skruvfund rekryterar alltid nya byggare, takläggare och markskruv montörer. Vi tar in de med erfarenhet inom bygg, takläggning och markskruvar.


Söker du jobb och vill arbeta med ett modernt byggföretag i Linköping och region Östergötland, kontakta oss.

Skruvfund Byggföretag team i Linköping _ Östergötland.jpg
bottom of page