top of page
Skruvfund Byggföretag _ Ombyggnation _ Tillbyggnation _ Linköping_Östergötland.jpg

OMBYGGNATION

KOMMERSIELLA OCH PRIVATA BYGGPROJEKT

Ombyggnationer | Tillbyggnationer | ByggtjänsterSkruvfund Byggare Linköping och Östergötland

Vi utför ombyggnation och tillbyggnation för allt från bostäder till kontor och industrifastigheter. Förändrad planlösning eller ny fasad. Vi hjälper er.

Våra erfarna och pålitliga hantverkare kan hjälpa er med alla typer av ombyggnationer och tillbyggnationer. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom vårt yrke med goda referenser och nöjda uppdragsgivare.

Har ni en idé eller vision så kan vi hjälpa er att förverkliga det. Om det skulle behövas bygglovshandlingar för en tillbyggnation eller en bygganmälan för en attefallshus så kan våra duktiga medarbetare ta fram det. Eller om ni bara vill ha en skiss över er idé för att lättare kunna visualisera det hela.

Vi har alla nödvändiga yrkesgrupper som kan tänkas behövas för en ombyggnation. Och skulle det behövas ytterligare expertis så har vi det inom vårt kontaktnät.

 

Allt detta betyder att ni som beställare bara behöver en kontaktperson om ni så önskar, i stället för att vara er egen projektledare och ha separat kontakt med alla de hantverkare som behövs för en ombyggnation. På så sätt kan vi spara tid för er och låta oss göra det vi är bra på.

Behöver du en tillbyggnad eller ska du bygga om?

Vi åtar oss uppdrag från privatpersoner, kommuner och fastighetsägare. Oavsett vad ni har för projekt – kontakta oss så kan vi titta på det tillsammans.

Byggare i Linköping _ Skruvfund byggföretag-min_11zon.jpg
bottom of page