top of page

Markskruv | Vandringsled projekt på skruvfundament | Motala ströms ravin, Ljungsbro, Östergötland 

BYGGA MED MARKSKRUV  - SKRUVFUNDAMENT ISTÄLLET FÖR BETONG 

Broar, spång, träbro, gångväg och trappa installerade på miljövänliga markskruvar längs  vandringsleden genom Motala ströms ravin

För vandrare och naturälskare - en utmanande vandringsled byggd inom ett naturreservat i Ljungsbro (på uppdrag av Linköpings kommun)

Hur skapar man en led för vandrare längs en fantastisk kanal i Ljungsbro, som orsakar så lite skada som möjligt på närområdet? Hur hanterar man det utmanande landskapet som gör byggandet riktigt svårt? Svaret är... du använder kompetens och produkter från lokala Linköpingsbyggare och markskruv installatörer, Skruvfund (Skruvfundament Östergötland AB).  Tillsammans med SM Entreprenad AB slutförde de detta fantastiska projekt tillsammans.

​Kontrakterad av Linköpings kommun var briefen enkel. Skapa en fantastisk vandringsled genom ravinen så att människor kan njuta av den omgivande naturen. Skada inte området, gör det så snabbt som möjligt och håll kostnaderna nere. Se också till att det du bygger varar i årtionden.

​Gå och se efter själva, som vi gjorde! Projektet är nu slutfört. Genom att använda markskruvar som grund för alla trappsteg, gångvägar och broar kunde vi utveckla detta område på ett mindre skadligt sätt. Betong och stora maskiner var inte ett alternativ, på grund av topografin och de skador som dessa maskiner och material skulle ha orsakat. Detta projekt är ett exempel på varför projekt av alla storlekar, behöver hitta andra alternativ för betongfundament när det är möjligt.

​Skruvfund är experter på markskruv installationer. Vi arbetar ensamma eller med partners för att skapa miljövänliga, kostnadseffektiva och fantastiska byggnationer. Kontakta oss och låt oss visa dig hur markskruvar från Skruvfund kommer att gynna ditt projekt. Hjälp oss att skydda vår miljö och minska koldioxidutsläppen. Fundament med markskruv är ett bra alternativ till betong. Vi måste börja använda det mer!

Bra jobbat Linköping Kommun!

 

Kommunen hade framförhållning att använda Skruvfund markskruvar istället för betong. Detta hindrade 25000 kg betong från att hällas i marken. Besparingar i koldioxidutsläpp !!!

Till detta möjliggjorde våra maskiner och skickliga montörer en enkel installation - stora maskiner skulle ha förstört delar av platsen.

Trappa _ Skruvfund bygga trappan på markskruvar _ vandringsled projekt _ Motala Ström ravi
Skruvfund markskruv_bygga trappa på markskruvar_Byggföretag Linköping.jpg
Skruvfund markskruv_Spång och gångväg på markskruvar_Motala Ström Ravin.jpg
Skruvfund markskruvar_bygga träbro med markskruv_bygga bro på jordskruvar_Byggföretag Linköping
Markskruv installationer_en träbro byggd på markskruvar_Skruvfund byggföretag_Östergötland.jpg
Skruvfundament_Bygga spångmed markskruv_bygga bro på markskruvar_Skruvfund Byggföretag_Ljungsbro.jpg
Skruvfund_Jordskruv_Motala Ström ravin.jpg

FÖRDELAR MED ANVÄNDNING AV MARKSKRUVAR

Markskruv installations processen är enkel, snabb, kostnadseffektiv och skadar inte den kringliggande miljön
VI PLANERAR - INSTALLERAR MARKSKRUVEN - BYGGNATION OCH MONTERING
Markskruv fundament skapar mindre skada än betongfundament

Markskruv installatör_bygga på markskruvar_Skruvfund_Byggföretag Linköping
 markskruv maskin_Skruvfund markskruvar_ Linköping
Markskruv maskin | motala ström ravin | Skruvfund
Bygga spång på markskruvar_Skruvfund Byggfirma i Ljungsbro

SKRUVFUND BYGGFÖRETAG I ÖSTERGÖTLAND

Skruvfund arbetar tillsammans med andra byggföretag och snickare eller gör projekten helt själva. Skruvfund Byggföretag i Östergötland, är byggare, takläggare, snickare, husdesigners och markskruv montörer. Vi arbetar med privata kunder, företag och kommuner. Alla typer av projekt. Stort och smått!

Skruvfund byggfirma _ byggare och markskruv _ Motala Ström ravin.jpg
Skruvfund Byggare i Linköping_Östergötland
bottom of page